Opzoek naar een goedkope website of webshop?

Tegenwoordig kunnen de prijzen van een op maat gemaakte website erg tegenvallen, soms lopen ze zelfs in de duizenden euro’s. Onze websites voldoen aan alle criteria die je bij een ander bedrijf ook zult vinden maar dan tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

  • Professioneel design
  • Google Ready (SEO)
  • Op maat gemaakt
  • Oneindig veel mogelijkheden

Gebruiksvriendelijke CMS

Wij maken gebruik van een gemakkelijk Content Management System (CMS). Dit houdt in dat het platform waar de website op gebouwd is gemakkelijk is in gebruik. Op deze manier kun je zelf als klant je eigen website beheren. Je kunt bijvoorbeeld zelf foto’s of artikelen toevoegen maar je kunt ook zelf gehele pagina’s opbouwen.

Bij veel bedrijven betaal je een uurtarief voor elke kleine aanpassing aan jou website. Waarom een uurtarief betalen als je ook zelf de baas kunt zijn over je eigen website en zelf aanpassingen kunt maken? Natuurlijk zal je wel is tegen problemen aanlopen bij het aanpassen van je website, daarom kan je ons altijd vragen om hulp (zonder kosten). Een tevreden klant is bij ons de hoogste prioriteit!

Een eigen webshop

Leadgeeks bouwt professionele webshops voor zowel kleine als grote bedrijven. Er is een oneindige keuze in het vormgeven van uw webshop, zo is er altijd een design wat bij uw bedrijf past. Net als onze websites bouwen wij ook onze webshops in een gebruiksvriendelijke CMS zodat u zelf producten kunt aanpassen, toevoegen en/of verwijderen. Alle webshops worden responsive gebouwd zodat u klanten ook via hun telefoon of tablet gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Betaalsysteem:

We kunnen simpelweg bijna alle betaalsystemen integreren in uw webshop zoals iDeal, Bancontact, PayPal en Creditcard betalingen. Via de inloggegevens die u van ons krijgt kunt u alle bestellingen gemakkelijk bijhouden en sorteren. Ook ziet u hierbij een overzicht van uw totale omzet van uw webshop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan