Gevonden worden op Google is een MUST!

Dan kunt u nog wel zo’n geweldige website hebben maar als u niet gevonden wordt heeft u er eigenlijk helemaal niets aan. Het is daarom belangrijk dat uw website Google Ready is. Wij zorgen er altijd voor dat uw website of webshop aan alle eisen voldoet om gevonden te worden in Google, dit principe heet SEO (Search Engine Optimalization).

Ook kunt u bij ons terecht als u al een website heeft maar deze nog niet goed gevonden wordt door google of uw klanten hem zelfs helemaal niet kunnen vinden. Wij geven uw website een opfrisser op het gebied van SEO om te zorgen dat u meer bezoekers trekt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Volg uw website op de voet!

Veel bedrijven geven weinig tot geen inzicht in de resultaten van uw website. Wij zorgen dat u dit inzicht wel krijgt, het is ten slotte uw eigen website! Als eerste voegen we uw toe aan Google Console, Analytics en Mijn Bedrijf zodat u zelf kunt meekijken met hoe uw website is ingesteld en ingericht in Google.

Ook bieden wij de mogelijkheid om samen te bespreken wat u nog kunt verbeteren aan uw marketing en website om zo meer klanten te trekken want dat is uiteindelijk toch het doel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan